0

Et øyeblikk ...

Våre unike produkter Gir deg mer for pengene

Nordic Glasscoat AS er et nytt firma i Norge, men produktene våre er velkjent i bilpleie kretser i Norge. Alle kjenner til Drop Off som lakkbeskyttelse produkt og det er nettopp dette vi leverer. Våre flasker inneholder original Drop Off, direkte fra Drop Off fabrikken i Japan.

Nordic Glasscoat AS ...
består av mennesker med genuin interesse for bilpleie.

Nordic Glasscoat AS består av en gruppe mennesker fra flere bransjer, som bilpleier, bilklargjører, lakkerings spesialister og karosseri eksperter.


Vårt mål med Nordic Glasscoat AS er å dele informasjon, erfaring og ikke minst de beste produktene til konkurransedyktige prisene.

Vi bruker våre produkter på daglig basis og vet nøyaktig hva vi får. Selv da er vi like overrasket hver gang over sluttresultatet.

Vi har enda til gode å oppleve kunder som ikke er begeistret for resultatet med våre produkter.

Vi har drevet bilpleie siden 1988.

Nordic Glasscaot AS er riktig nok et nytt firma, med oppstart i 2023, men det betyr ikke at vi er ny i denne bransjen.


Nordic Glasscoat består av mennesker med lang erfaring innen lakkbehandling og vi kan vel med hånden på hjertet si at vi vet hva vi driver på med.


Hovedleverandør av Drop Off i Norge mistet konsesjonen og vi ble vi valgt til å videreføre distribusjon av Dropp Off i Norge.


På grunn av eierskap av navn og logo i Norge ble Nordic Glasscoat etablert.


Vi leverer det originale Drop Off produktet, det er det ingen andre som gjør. Ta gjerne en telefon til oss, så tar vi en prat.

1

Nordic Glasscoat AS distribuere de nye Drop Off produktene som nå er kommet i ny drakt, til alle bilpleie operatører i Norge.

 

Vår hovedprodusent i Japan og vår leverandør i Sverie jobber kontinuerlig med å videreutvikle og forbedre formlene på våre Drop Off produkter. Dette kommer våre kunder tid gode i form at nye og bedre produkter.

2

Nordic Glasscoat As sitter med et produkt som er unikt lang utover Norges landegrenser.

QUICK CURE har en herdetid på 2-3 timer, noe INGEN andre lakkforseglinger kan skilte med.

Dette unike produktet sparer våre bilpleie leverandører for enormt med tid og lagringsplass.

3
Nordic Glasscoat AS ønsker å nå ut til så mange bilpleie forhandlere som mulig i Norge.


Vi vet vi har et vanvittig godt produkt og ønsker å dele dette med dere slik at dere kan få oppleve den unike egenskapen og de gode prisene våre produkter har.


Om dere ønsker vareprøve eller en demonstrasjon så er vi klar til å bistå dere med dette. Ring å slå av en prat.

FØLG OSS